Més de 1000 inscrits a la I Tarraco Health Race amb samarreta oficial

El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i l’Ajuntament han presentat la samarreta oficial de la I edició de la Tarraco Health Race de Tarragona d’aquest diumenge.

PUBLICITAT

La cursa que compta amb diverses modalitats, des dels 5 quilòmetres fins a la caminada solidària, ja compten en més de 1000 inscrits en què tots els beneficis de la cursa es destinen a AFANOC en la investigació contra el càncer. Així ho explicava la regidora d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mary López.

Una samarreta lleugera, amb el color blau com a protagonista i i el fons la ciutat de Tarragona amb els principals col·laboradors de la cursa. En aquest mateix sentit, s’hi referia el president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Sergi Boada, en què destaca l’èxit de participació de totes les modalitats.

Una Tarraco Health Race que tindrà el seu inici i final de recorregut a la Via de l’Imperi Romà de Tarragona, davant del propi Col·legi Oficial de Metges de Tarragona on molt a prop, al Parc Saavedra es durà a terme la recollida de dorsals tant dissabte 26 de 17 a 20h del vespre com el propi dia de la cursa, diumenge 27 de 8 del matí a un quart de deu.

PUBLICITAT