Més de 280 docents participen en el laboratori d’habilitats en intel·ligència artificial, AI SKILLS LAB-URV

El Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona ha estat l’escenari de la cloenda del projecte AI SKILLS LAB. Un laboratori d’habilitats en intel·ligència artificial per la transformació digital dels centres educatiu promogut per la Universitat Rovira i Virgili.

PUBLICITAT

AI SKILLS LAB és un projecte impulsat per la URV que busca dotar d’habilitats en intel·ligència artificial als docents per a la transformació digital dels centres educatius i on han participat fins a 280 docents de primària i secundària. El laboratori d’intel·ligència artificial va començar el mes de setembre i durant aquest període, s’han celebrat diverses sessions formatives virtuals, masterclass i workshops, a càrrec d’experts internacionals que s’han combinat amb el desenvolupament de projectes innovadors en cada centre, i amb l’acompanyament d’assessors que n’han fet el seguiment.

L’acte de cloenda celebrat ahir al Moll de Costa va comptar amb més de 200 assistents i durant la sessió es va fer una valoració dels resultats del projecte i una entrega de premis als millors projectes duts a terme per part dels centres educatius.

PUBLICITAT