Més de 40 denúncies per saltar-se el confinament

43 persones van ser denunciades durant el passat cap de setmana per la Guàrdia Urbana per l’incompliment de les indicacions de confinament. L’Ajuntament de Tarragona ha recordat que ningú està exclòs del compliment de les mesures de confinament i que és imprescindible per limitar la propagació del virus i acabar abans amb la quarentena. 

PUBLICITAT

D’altra banda, entre el dilluns i el divendres de la setmana passada, també es van posar una dotzena de denúncies per llençar residus voluminosos, brossa o deixalles fora del contenidor per no fer-ho al contenidor específic de recollida selectiva o fer-ho fora d’horari, incomplint així les ordenances municipals. 

L’Ajuntament ha recordat que aquestes actituds incíviques són greus, sobretot en aquest moment, ja que les mesures de seguretat decretades pel protocol s’estenen al servei de neteja de la via pública. 

L’Ajuntament va decretar els serveis mínims essencials per a la recollida dels residus  amb un únic operari en la majoria de serveis tot seguint les indicacions de la Organització Mundial de la Salut.

PUBLICITAT