Més de 50 porpostes culturals en el cicle de tardor-hivern Tarragona Cultura

El nou cicle de tardor-hivern de Tarragona cultura donarà el tret d’inici el pròxim 8 d’octubre. Inclourà més de 50 propostes culturals dins del món de la dansa, òpera, teatre, música, tallers creatius entre d’altres i adreçat per tots els públics.

tardor-hivern de Tarragona Cultura
PUBLICITAT

Des de la Conselleria de Cultura aposta per un nou programa on Tarragona es convertirà en un nou escenari de més d’un centenar d’artistes. Dins de la programació hi haurà el cicle en dansa a Tarragona on la Tabacalera reobre les portes per les diferents representacions. A partir del gener el cicle es desplaça fins a la Part Alta. A més a més, el Cultura en Família agafa un format híbrid en diferents espais de la ciutat en aire lliure i també un espai tancat com el Teatre de Tarragona, tot de forma gratuïta. La consellera de Cultura Inés Solé ha recalcat la importància d’aquest nou cicle.

Tanmateix, han presentat una millora en la política de preus amb diferents packs de descomptes. Es podrà gaudir del Pack 2: per la compra de 2 espectacles diferents amb un 15% de descompte. A més a més, del Parc Circ 30 € que inclou: Desdèmona, De tu a tu i El diablo Cojuelo. La venda d’entrades es podran obtenir a entrades.tarragona.cat a les taquilles del Teatre Tarragona o dues hores abans de l’espectacle.

PUBLICITAT