Més de 7 mil llars s’han beneficiat de Càritas a Tarragona durant el 2021

Aquest dijous Càritas Diocesana de Tarragona ha presentat la memòria de l’any 2021. Un total de 17.801 persones han estat beneficiades dins dels més de 40 projectes socials que ofereix Càritas.

PUBLICITAT

Respecte al 2019 hi ha hagut un repunt important fins a un 14% més de persones beneficiades. Pel que fa a les persones ateses continua un percentatge alt de dones amb un 67% del total. Respecte a persones d’ajudes beneficiades hi ha un 46% que són infants i joves. En temes econòmics, han rebut més ajudes de particulars i empreses amb un total d’ingressos de més de 2,5 MEUR. Salvador Grané, director de Càritas Diocesana de Tarragona, ha recalcat que, “tenim una societat ferida en temes de cohesió i les persones més vulnerables ho pateixen més”.

Els reptes que es plantegen com a entitat és primer en l’acompanyament en la defensa i la cobertura dels drets de les persones vulnerables. A més a més, donar suport als col·lectius que pateixen en més duresa l’impacte de les crisis i evitar la normalització de les noves normes de pobresa que es poden consolidar dia rere dia.
PUBLICITAT