Més de 90.000 joves de la demarcació podran beneficiar-se del bo cultural 2024

Els joves tarragonins que hagin complert o compleixin 18 anys enguany ja poden sol·licitar a partir d’aquesta setmana el bo cultural 2024. En aquest sentit, la diputada del PSC per Tarragona, Valle Mellado, ha animat als més de 90.000 joves de les comarques de Tarragona a “aprofitar al màxim la iniciativa que els ofereix el Govern per fer més accessible la cultura.

PUBLICITAT

La iniciativa del Govern de Pedro Sánchez permet als joves disposar d’una targeta de prepagament de 400 euros destinada a adquirir productes culturals, ja sigui en format digital o presencial, tan de productes digitals com d’arts escèniques.

Des de la data de concessió de la prestació es podrà fer ús d’aquest bo durant tot l’any en els més de 3.300 establiments adherits al programa que hi ha a tot el país. Els 400 euros es divideixen en 100 per a productes físics com llibres, premsa o discos, 100 euros per a productes digitals com subscripcions a plataformes, premsa digital o pòdcasts, i 200 euros més per a accedir a concerts, cinema, teatre o museus.

El programa compta amb una inversió de 210 milions d’euros. Durant l’any passat centenars de milers de joves es van beneficiar del bo cultural, quasi 50.000 més que l’any precedent. La xifra suposa aproximadament un 65% del total de la població d’entre els 17 i els 29 anys.

Així, el bo cultural impulsat pel Ministeri de Cultura ja es pot sol·licitar mitjançant la web del ministeri www.bonoculturajoven.gob.es

PUBLICITAT