Mesures en l’ús de l’aigua en actes com la Revetlla Remullada

Les festes de Sant Magí arriben al seu punt més àlgid. Aquest dijous, al migdia, la plaça del Rei tornarà a ser l’escenari de La Petita Remullada amb el Càntir, el Carro, la Síndria i la Petxina Pelegrina i a partir de les 23:00 h, tornarà a acollir després de dos anys sense fer-ho la tradicional Revetlla Remullada amb la companyia d’espectacles Pa Sucat i DJ Remullat.

Foto: Montse Riera
PUBLICITAT

Enguany, però, a causa de la situació de sequera generalitzada, aquests dos actes reduiran fins a un 40% els litres d’aigua utilitzats. L’Ajuntament de Tarragona ha decidit prendre aquestes mesures per tal de fer un ús responsable de l’aigua.

La consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, assegura que com a ciutat n’hem de ser responsables i adaptar-nos a la situació.

A més a més, s’han adoptat altres mesures com fer servir el sistema de reg a partir d’aspersors, escurçar el temps de cadascuna de les activitats uns 20 minuts i finalment, a diferència d’anteriors edicions, els sortidors del Carro, la Síndria, el Càntir i la Petxina no funcionaran simultàniament sinó que s’aniran alternant durant el transcurs dels dos actes.

PUBLICITAT