Mobilitzacions per aturar un desnonament arran d’una estafa

Ja fa dies que diverses persones i també organitzacions com la PAH i la CUP demanen que s’aturi el desnonament de l’Hayat. Es tracta d’una família amb dos nens de dos i quatre anys que, en principi, han de fer fora del pis que tenen llogat a Campclar el dia 28 de gener.
Segons explica l’Hayat Aferrich, membre de la família, tot plegat és fruit d’una estafa, ja que ells van llogar el pis a una persona que després va resultar no ser la propietaria de l’immoble. A hores d’ara el pis és d’una entitat bancària, així ho explica l’Hayat.

PUBLICITAT

Un cop els va arribar la primera notificació de desnonament es van posar amb contacte amb la PAH. L’entitat els va aconsellar que assistissin als serveis socials per aconseguir entrar dins la taula d’emergència, però no se’ls ha donat l’ajuda econòmica perquè compten amb uns ingressos mensuals que superen el mínim. Tot i això segueixen fent gestions per intentar arribar un acord i poder viure al pis pagant un lloguer.

La familia assegura que “no ha trobat cap altra vivenda que pugui pagar, ja que els lloguers superen els 500 euros. A més també expliquen que no hi ha molts pisos que es lloguin. Per això demanen aturar el desnonament.

PUBLICITAT