Mònica Sales: “Aquesta ha estat la campanya de les nostres vides”

La candidatura de Junts + Puigdemont per Catalunya fa balanç de la seva campanya a la demarcació de Tarragona que culmina avui. La número u de la llista a Tarragona, Mònica Sales explica que han fet 30 entrevistes, 8 debats i més de 110 reunions.

PUBLICITAT

La cap de llista a Tarragona comenta que les trobades que han fet arreu dels pobles i ciutats del Camp de Tarragona i les terres de l’Ebre, “han servit, sobretot, per escoltar la ciutadania i les seves inquietuds” i alhora diu que han pogut compartir el projecte del partit amb tota aquesta gent. Un projecte marcat pel retorn de l’expresident Carles Puigdemont, que Mònica Sales assegura que és l’adient per “deixar enrere la inacció i la falta de rumb del país”. També carrega contra el candidat socialista, Salvador Illa, remarcant la seva dependència de l’Estat Espanyol i la seva falta de compromís amb el territori català.

Sales anima a la gent a votar aquest diumenge i declara que Puigdemont és la millor opció per donar resposta a les necessitats actuals de Catalunya.

PUBLICITAT