Condol per la mort del director esportiu i exfutbolista reusenc, Gerard Escoda

Gerard Escoda (Reus, 1972) ha mort aquest divendres a la tarda a l’edat de 50 anys després d’un any i mig de lluita contra un càncer. Escoda va ser jugador, entre d’altres de Reus, Nàstic Vila-real, Salamanca i Saragossa entre altres.

PUBLICITAT

L’exdavanter reusenc va començar la seva carrera esportiva a casa seva, al Reus Deportiu, on sumaria les seves màximes temporades i, després d’un breu pas per Saragossa, fitxaria pel Nàstic l’any 1994 on disputaria fins a 92 partits i deixaria 34 gols amb la samarreta grana.

Aleshores, Escoda debutaria l’any 2000 a la màxima categoria del futbol estatal. Ho faria amb el Vila-real, on va sumar fins a dues temporades abans de marxar al Salamanca i finalitzar la seva carrera esportiva al Lleida Esportiu l’any 2006.

Després, emprendria el seu camí com a director esportiu. Començaria el seu camí a casa seva, al Reus Deportiu. Més endavant, passaria per clubs com el Llagostera i el Lleida Esportiu i finalment, arribaria al Centre d’Esports Sabadell, club on actualment militava com a director esportiu.

Des de Ràdio Ciutat de Tarragona ens sumem a les mostres de condol a familiars, amics i pròxims a Gerard Escoda, amic de la casa i que havia compartit diverses transmissions amb l’equip de Ràdio Ciutat. Descansa en pau Gerard, et tindrem sempre al record.

PUBLICITAT