Els Mossos detenen dos pressumptes estafadors que manipulaven els comptaquilòmetres dels cotxes

Agents dels Mossos d’Esquadra del Grup de Recerca i Documentació de l’Àrea Regional de Trànsit de Tarragona van detenir aquest dimecres un home de 40 anys i una dona de 30, tots dos de nacionalitat ucraïnesa i veïns de Tarragona. El motiu de la detenció va ser per ser presumptes autors d’un delicte d’estafa i falsificació de document mercantil.

PUBLICITAT

La parella era propietària d’una empresa de compravenda de cotxes que adquirien vehicles de rènting o provinents de subhastes amb una antiguitat inferior als quatre anys. Els detinguts manipulaven el comptaquilòmetres i els rebaixaven la xifra en milers per poder aconseguir més benefici de la venda.

A banda de la manipulació dels comptaquilòmetres, els mossos van comprovar que el modus operandi dels detinguts incloïa també la falsificació del contracte de compravenda i de la carta de garantia que entregaven als seus clients. I és que en ambdós documents, els estafadors feien constar el número de quilòmetres manipulat.

Els mossos han pogut localitzar, fins al moment, 19 persones estafades, ja que haurien adquirit un vehicle amb el comptaquilòmetres manipulat. La investigació continua oberta i el Grup de Recerca i Documentació dels Mossos no descarta poder ampliar el nombre d’afectats.

PUBLICITAT