Motivació extra per la Jove de Tarragona que actuarà per Sant Fèlix

La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona participarà per sisena vegada en la seva història a la diada de Sant Fèlix. Actuaran a la plaça de la Vila de Vilafranca juntament amb la Vella de Valls, les Joves de Valls i els amfitrions, els Castellers de Vilafranca, però no amb els Minyons de Terrassa que es queden fora.

Diada de Sant Fèlix 2019 @F.Virgili
PUBLICITAT

El 30 d’agost La Jove tornarà a actuar a la capital de l’Alt Penedès. L’última vegada que hi va anar va ser l’any 2019 amb una bona actuació on van descarregar tres castells de gamma extra. Van anar també el 2021, però només van fer un pilar de 4, ja que encara era època covid. I també van prendre part els anys 2014, 2012 i 1996.

El cap de la Colla lila, Adrià Calvet, es mostra entusiasmat amb la notícia conscient de la importància d’actuar en una de les diades més importants del món casteller.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca van comunicar la seva decisió final d’incloure en el cartell a la Jove i, per tant, deixar fora els Minyons dimarts a la nit a través de les xarxes.

PUBLICITAT