“Multiproducte català” en la 2a Fira Àpat Tarragona

En el Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona acull per segon any consecutiu la Fira Àpat a la ciutat. Una proposta que intenta apropar als professionals el producte català de proximitat. Se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de maig.

PUBLICITAT

Una segona edició on vol aconseguir que els professionals que pertanyen en les botigues, restaurants, hotels, puguin conèixer amb més detalls nous productes de km 0 de la comarca tarragonina i Terres de l’Ebre. “Els assistents troben productes nous per poder tindre’ls en els seus establiments”, ha esmentat Mireia Argente, cap d’Institucions de la Fira ÀPAT Tarragona. També comptarà en “Tallers de cuina quotidiana”, “Masterclass” de dolços, embotits entre d’altres. A més a més, s’espera que assisteixin unes 4.000 persones.

Josep Garcia, director de la Fira ÀPAT Tarragona, ha explicat a Ràdio Ciutat de Tarragona en el programa “Carrer Major” que, “És una forma en què hi hagi un intermediari entre expositors i professionals”.

Per inscriure’s es podrà realitzar via la pàgina web de la Fira. A més a més, podran assistir els més amants del producte català.

PUBLICITAT