Música de proximitat, vins i patrimoni presents en el cicle de Divendres DiVins

El cicle Divendres DiVins reprèn les activitats amb la seva 7a edició i ha presentat el seu programa d’enguany a la Sala d’actes dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Tarragona. Acull els millors vins DO’s del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre que tindrà lloc cada divendres entre els dies 8 de juliol al 12 d’agost.

PUBLICITAT

Aquest cicle té coma base de reivindicar i donar a conèixer el que és el patrimoni cultural i acompanyada de les DO’s participants: D.O Montsant, D.O Penedès, D.O Terra Alta, D.O Catalunya, D.O Priorat, DO Tarragona. Cada divendres es podrà visitar cada territori, on els assistens gaudiran d’una explicació dels millors vins de cada zona, el seu testeig i acompanyada de grups musicals de proximitat. Tanmateix, el cicle és transversal i multidisciplinari. Lourdes Malgrat, directora dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a les comarques de Tarragona ha esmentat que “són uns espais que en superfície són molt semblants i a la vegada volem arribar a nous públics”.

El preu constarà de 5 euros en cada espai i tots els participants que assisteixin en tots els territoris, entraran en un sorteig d’un lot d’una gran varietat de vins.


PUBLICITAT