El Nàstic eixugarà tot el deute a finals d’aquesta temporada

La continua bona gestió de la parcel·la econòmica del Nàstic de Tarragona, ha dut a fer que l’entitat grana vegi la llum i hagi pogut anunciar que la liquidació del deute es realitzarà a finals de la present temporada.

PUBLICITAT

El club va acabar l’exercici de l’anterior campanya amb 1,4 milions de deute i posarà fi a aquest el 30 de juny del 2018, després de sis anys des d’aquell 2012 on el deute es va fixar en 7 milions. Ho ha expressat Josep Maria Andreu, president de l’entitat grana a la Junta General d’Accionistes celebrarà aquest dimarts al Palau de Congressos.

Esportivament fa un any el club se situava en zones de descens i les sensacions eren totalment negatives, actualment, tot el contrari, fora de les zones de perill i amb un partit menys.

El president grana també ha explicat que el superàvit que es pugui tenir un cop eixugat el deute es destinaran a fer una plantilla més competitiva, per encetar el camí a Primera Divisió.

Durant la Junta General d’Accionistes també s’han posat en relleu l’augment de socis de la passada temporada a aquesta, de 6.750 als 7.150 actuals o l’aposta del club per tenir la seva ciutat esportiva en les pròximes temporades.

PUBLICITAT