Neix el primer festival de Jocs de Taula de Tarragona

Aquest cap de setmana tindrà lloc el primer Festival de Jocs de Taula de Tarragona, el TGN Juga. Aquest neix amb dues línies principals, el joc de taula com a punt de trobada i convidar a les associacions al voltant dels jocs de taula a participar. Serà a l’Institut Municipal d’Educació i amb una jornada oberta al Parc de la Ciutat durant el diumenge.

PUBLICITAT

Es podrà trobar un ventall de jocs de taula per a totes les edats i amb les últimes novetats per aquells que juguen habitualment. També comptarà amb editorials petites del territori que exposaran les seves propostes. Jan Gonzalo, membre de Si vis pacem, Para ludum, entitat organitzadora, explica que aquesta iniciativa existia a moltes altres ciutats i Tarragona necessitava tenir aquest espai. Gonzalo afirma que, en els darrers anys, “els jocs de taula han viscut una gran explosió” i “la gent necessita aquests punts de trobada”.

Les activitats són obertes sense inscripció, a excepció de les partides de rol que necessiten inscripció prèvia per correu a tgnjuga@gmail.com.

PUBLICITAT