Neix “La Tarragona que Volem” per impulsar la participació ciutadana

La Coordinadora d’Entitats de Tarragona ha fet públic aquest dijous “La Tarragona que Volem”, un document que recull totes les propostes ciutadanes per les eleccions municipals de 2023. Aquest és un projecte no electoral que pretén impulsar la participació ciutadana en tots els diferents àmbits que comprèn el consistori. Alguns dels punts principals són els projectes del Banc d’Espanya o la Residencial, la millora de l’urbanisme i la mobilitat o potenciar la seguretat ciutadana i industrial.

La Tarragona que Volem Coordinadora d'Entitats
PUBLICITAT

Amb aquesta constitució de més de 100 entitats de la ciutat pretén mantenir reunions amb els diferents grups polítics de la ciutat i “exposar les reaccions d’aquests amb transparència”. Àngel Juárez, president de la Coordinadora d’Entitats, explica que “aquest projecte neix de la voluntat de fer canvis reals i efectius en la ciutat”. En aquest sentit, manifesta que “aquest document és la prova que existeix una voluntat de canvi entre els ciutadans”.

En aquest acte de presentació han assistit diferents representants dels grups polítics. Des de la junta han volgut deixar clar que “no volen criticar el govern actual sinó generar pressió perquè la ciutat que volen sigui una realitat”. Juárez ha manifestat que “es van plantejar constituir una formació política i no descarta demanar el vot per aquells que s’afegeixin a les seves demandes”.

PUBLICITAT