Neix Tarragona lidera, per recollir “les demandes que no s’escolten”

Neix la plataforma Tarragona Lidera, encapçalada pels dos Consellers no adscrits, i ex de Ciutadans, Sònia Orts i José Luis Calderón. Segons han explicat el principal objectiu és “donar veu aquells que no n’han tingut” i “aportar idees per la ciutat marxant dels partidismes”. 

PUBLICITAT

Sònia Orts, Consellera no adscrita i membre de la plataforma, ha comentat que la intenció és fer front a “la situació de decadència que viu Tarragona”. 

Actualment aquesta organització la formen unes 30 persones i la intenció és poder-la ampliar. Orts assegura que, de moment, no s’ha parlat que en un futur es converteixi en un partit polític.

Han creat un decàleg amb deu punts que són recuperar el lideratge de Tarragona com a capital, donar ajudes directes als autònoms, regularitzar la situació dels funcionaris de l’Ajuntament, consolidar la indústria, renovar la imatge i els espais del polígon industrial, augmentar la plantilla i els recursos de la Guàrdia Urbana, apostar pel turisme, elaborar ja el nou POUM, apostar pels serveis socials i recuperar les “runes de Tarragona”. 

PUBLICITAT