Neus Bonet: “A Catalunya fem molt bona ràdio i la local és més necessària que mai”

Neus Bonet Bagant, una de les periodistes de referència de Catalunya Ràdio, es jubila a finals d’aquest any. Tancarà així una etapa professional de 44 anys que va començar amb un programa musical de matinada a Ràdio Reus i estrenant les emissions de Ràdio Salou des d’un furgó a la platja. 

PUBLICITAT

En aquells inicis, Neus Bonet també va presentar discos a Ràdio Popular de Reus fins que un dia el cap d’informatius d’aquell moment, Carles Francino, la va convidar a seguir l’actualitat. Des de llavors, la periodista ha estat estretament vinculada a la informació i actualment edita el ‘Catalunya Migdia’ dels caps de setmana.

Neus Bonet ha estat convidada al cicle d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona per celebrar els 10 anys de l’emissora i el centenari de la ràdio a Catalunya. Diu que la ràdio local és més necessària que mai i que Catalunya Ràdio no ha de perdre la informació territorial. I després de més de quatre dècades de trajectòria, assegura que aquest és un país amb una gran qualitat radiofònica. 

A Catalunya Ràdio, Bonet ha estat directora de programes, ha dirigit i presentat ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, ‘Catalunya Matí’, ‘L’Informatiu del Migdia’ i el magazín de tarda ‘L’Aparador’. A més, ha estat degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i ha rebut nombrosos reconeixements per la seva tasca. Amb aquest bagatge, la periodista està convençuda del futur de la ràdio amb una audiència jove i el format podcast. 

PUBLICITAT