Nieto: “A l’IES Tarragona no va haver-hi incidents l’1O”

Tarragona és una de les zones on més es van viure les càrregues policials de l’1 d’octubre. Un dels llocs on va haver-hi moments de més tensió va ser l’Institut Tarragona, on la policia va proporcionar fortes càrregues, que van continuar a la plaça Imperial Tarraco. Aquí també van disparar dos trets de bales de goma i va acabar ferit Sergi Albarran, President d’ERC de Tarragona, que li van haver de posar punts al cap.

PUBLICITAT

Doncs aquest dilluns, Jose Antonio Nieto, exsecretari d’Estat de Seguretat, ha assegurat al judici de l’1 d’octubre, que s’està fent aquests dies, que no hi va haver problemes a l’Institut Tarragona.

Davant això des d’Arran Tarragona ja han penjat un vídeo a les xarxes socials recordant les càrregues, i tots els problemes que va haver-hi.

Sergi Albarran, President d’ERC, i ferit a l’Institut Tarragona, ha dit que “no pot entendre aquestes declaracions”.

Pau Ricomà, portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, ha comentat, que amb aquestes declaracions hi ha “perjudici”.

Des de la CUP de Tarragona, Laia Estrada, la seva portaveu, ha assegurat que aquesta declaració “demostra que el judici és una farsa”.

Recordem que els agents van defensar sempre que l’actuació d’aquest Institut va ser proporcional. A més van haver de declarar dos agents per pegar un cop de porra a la persona que acompanyava a Sergi Albarran a l’ambulància després que el ferissin.

PUBLICITAT