Nieto: “Parar el top manta és responsabilitat dels ajuntaments”

La Taula en Defensa del Comerç Legal s’ha constituït formalment a Tarragona, en un acte que s’ha fet a la seu de PIMEC. Es tracta d’una mesa que pretén lluitar contra el top manta i hi ha representats membres de la Generalitat, els cossos policials, i les diferents entitats de comerciants del territori. Florenci Nieto, President de PIMEC comerç Tarragona, assegura que els ajuntaments també han de fer la seva feina i no passar la pilota a la Generalitat en aquest àmbit.

PUBLICITAT

Nieto ha explicat que, un cop passades les eleccions municipals, convidaran als alcaldes dels municipis, per treballar amb ells. La seva intenció, segons ha dit el President de PIMEC Comerç Tarragona, és començar a treballar immediatament amb les iniciatives pròpies.

Volen fer trobades periòdiques per establir diferents estratègies que permetin fer front al comerç ambulant no regulat, en diferents indrets del territori.

Els promotors d’aquesta taula de treball consideren que és una qüestió que cal abordar des de diferents perspectives, no només la policial. També s’han de tenir en compte aspectes jurídics, econòmics i socials.

 

PUBLICITAT