Només un positiu al cribratge de Bonavista

El cribratge massiu realitzat a Bonavista durant la darrera setmana ha detectat només un positiu asimptomàtic. En total es van realitzar 840 PCR entre dilluns i dissabte. Les persones que se’n van sotmetre eren voluntàries.

Autor: David Oliete
PUBLICITAT

Aquesta xifra és molt inferior a la detectada a cribratges similars realitzats al territori. Ramon Descarrega, gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, argumenta que “les persones voluntàries podrien no coincidir amb els col·lectius en els quals tenen interès“.

El cribratge es va activar per un increment de la presència de SARS-CoV-2 a les aigües residuals. Per altra part, entre els dies 6 i 15 d’abril es van diagnosticar 15 casos de coronavirus en persones simptomàtiques a Bonavista.

La Universitat Rovira i Virgili realitzarà un cribratge massiu entre el 15 i el 30 d’abril. Els estudiants i professionals universitaris poden demanar cita de forma voluntària. És realitzaran una PCR i un test serològic als campus Catalunya, Bellisens, Secelades i Terres de l’Ebre.

PUBLICITAT