Nou episodi de fortes olors sense trobar l’origen

L’episodi de males olors vindria del mar, segons un informe d’Eurecat. En els darrers dies, desenes de veïns de Tarragona s’han queixat a través de les xarxes socials d’una forta olor a la ciutat. S’han registrat a través del 112 trucades alertant de pudor de gas o gasolina. Segons algunes hipòtesis, podria ser que un vaixell situat davant la costa hagi estat fent operacions que han generat les molèsties. 

PUBLICITAT

L’informe xoca amb les comprovacions del Port de Tarragona. Segons l’organisme, s’ha inspeccionat la zona per esbrinar l’origen però no han tingut cap senyal de fortes olors. 

D’altra banda, l’Ajuntament de Tarragona demanarà a Protecció Civil i a la Capitanía Marítima que investigui si aquest episodi prové d’una embarcació marítima. El consistori s’ha mantingut en contacte permanent amb els Serveis Territorials de Medi Ambient de la Generalitat per esbrinar d’on prové. Fins i tot, s’han encarregat treballs de control a la xarxa de clavegueram per descartar que aquest fos l’origen. Des de l’Ajuntament afirmen que continuaran en contacte amb Protecció Civil i amb la Capitanía Marítima per solucionar un tema que preocupa a tothom.

PUBLICITAT