Nova acció per reivindicar l’ús social de l’edifici del carrer Santiyán

Els veïns del barri del Port tornen a reivindicar aquest dissabte l’ús social de l’edifici del carrer Santiyán. Aquest edifici de propietat municipal està des de fa temps en desús i ha estat portat al plenari local per la seva conversió en un local social pel barri.

Mural Santiyan
PUBLICITAT

Tot i les bones intencions mostrades per l’Ajuntament els veïns reclamen acció i que “no quedi en titulars”. Per aquest motiu, el col·lectiu La Xarxa de la Marina i l’Associació de Veïns del Port han convocat una acció on empaperaran les portes de l’edifici amb diaris. La intenció és enganxar els papers donant lloc a siluetes de persones que simbolitzaran “la vida i activitat que es reclama per aquest espai”. David Solana, membre de la Xarxa de la Marina, explica com “no demanen una gran actuació, i amb pressupost d’uns 200.000 € podrien fer realitat el seu projecte”.

Una de les opcions més demanades és un casal per la gent gran del barri, que destaca per la seva població envellida. El consistori de Tarragona va visitar l’edifici i va dur a terme tasques de neteja; tot i això, el veïnat reclama que no s’han fet més avenços.

PUBLICITAT