Nova campanya per denunciar els problemes de la sanitat pública

El Grup en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona inicia una nova campanya de denúncia de les mancances d’aquest servei. Durant tot l’any passat van recollir signatures i queixes de diferents usuaris que van entregar a la gerent de la Regió sanitària del camp de Tarragona, Dolça Cortasa, de qui no han rebut una resposta satisfactòria.

defensa sanitat publica
PUBLICITAT

Sílvia Labodia, portaveu del grup, denuncia també “la privatització del servei”. A més explica que han demanat diferent informació sobre els Centres D’Atenció Primària que “els hi ha estat denegada”. Per aquests i altres motius ara engeguen una nova recollida de queixes per tota la ciutat, especialment als centres sanitaris, aquest cop centrats principalment en les llistes d’espera, les quals, a Catalunya, “estan a la cua de l’estat”.

Labodia manifesta també com comptem amb el suport del sindicat de metges de Catalunya, qui han decidit sumar-se a la campanya. Pel que fa al pressupost destaquen com “la salut primària rep 1000 milions d’euros menys dels que ha de rebre”.

PUBLICITAT