Nova etapa a Tàrraco a Taula per potenciar la marca Tarragona

El xef tarragoní Moha Quach, d’El Terrat by Quach, és el president de la nova junta directiva de l’associació gastronòmica Tàrraco a Taula, juntament amb la vicepresidència de Xavier Fernández, del restaurant Seasons. Aquest dijous, Quach ha donat els detalls d’aquesta nova etapa de l’associació al Bon Dia Tarragona.

Moha Quach Tàrraco a Taula
PUBLICITAT

Tàrraco a Taula va néixer el 1997, un any abans de Tàrraco Viva, i des de llavors ha estat vinculada al festival. Ara Quach relata que la intenció és “fer de Tàrraco a Taula un foc d’investigació culinària i activitats durant tot l’any més enllà de Tàrraco Viva”. Tot un canvi de mentalitat amb l’objectiu de “reivindicar la cuina romana com un tret distintiu de la gastronomia de la ciutat”. Actualment, l’associació compta amb 16 restaurants vinculats, el president també treballa voluntat de “poder oferir als turistes una experiència coherent amb l’oferta patrimonial i cultural”.

El tret de sortida d’aquest nou camí serà un showcooking al Mercat Central, que presentarà tots els plats de l’associació enguany. Quach també ha avançat que “volen portar el banquet romà del Convivium a l’amfiteatre, per fer-lo una activitat més lúdica i vinculada a la ciutadania”.

PUBLICITAT