Noves mobilitzacions a Tarragona arran de la sentència del procés

Nova mobilització a Tarragona per demanar la llibertat dels politics empresonats. Aquesta tarda tindrà lloc una nova manifestació a les 19 de la tarda on es farà un recorregut des de la Plaça de la Font fins a la Imperial Tarraco.

PUBLICITAT

Serà una de les protestes que es duran a terme durant la jornada com la convocada al carrer marina de Barcelona i en la que s’han organitzat diversos transports per assistir-hi per part de l’ANC Tarragona on s’han desplaçat prop de 600 persones. La convocatòria està organitzada pel Col·lectiu de l’Esquerra Independentista en què es preveu una nova encartellada durant el recorregut. Tal i com va ocórrer a la capital catalana fa una setmana un dels objectius de la protesta i una de les seves particularitats serà la de la presència del paper higiènic que serà el protagonista al recorregut final a la Plaça imperial Tarraco. Es preveu doncs una mobilització multitudinària com les que s’han viscut durant les setmanes anteriors a les principals ciutats catalanes.

La manifestació serà una marxa pacífica però no  es poden descartar alguns dels incidents que s’han produït a la ciutat.

PUBLICITAT