Les noves tarifes dels aparcaments busquen major rotació dels vehicles

La ciutat de Tarragona es disposa a estrenar una nova tarifa de preus més barata en els primers trams però que s’encareix després de la hora d’estacionament. La primera mitja hora d’estacionaments serà 55 cèntims més barata a la ciutat i els preus es mantindran en la segona mitja hora. 20 cèntims pels primers 30 minuts i 1,15 euros després en completar l’hora als aparcaments de les zones blava i verda.

PUBLICITAT

Els preus augmentaran després d’aquests primers 60 minuts on el preu s’incrementarà notòriament. Si fins ara les dues hores permeses costaven 3 euros, ara el preu puja un 33% fins als 4 euros. A més a més, es contempla que l’augment dels preus sigui progressiu per franges de minuts.

Els nous preus buscaran anar a favor de la mobilitat sostenible. Els cotxes elèctrics no hauran de pagar taxa amb l’etiqueta ambiental zero. Per la seva banda, els vehicles de treballadors autònoms i empreses, prestadors de serveis bàsics, podran estacionar a la zona blava i verda amb la mateixa tarifa que els residents. Les noves tarifes s’hauran d’aprovar al ple municipal d’aquest divendres.

PUBLICITAT