Oberta, de nou, la licitació per instal·lar una guingueta a l’Anella del Mediterrani

L’Ajuntament de Tarragona torna a obrir la licitació per instal·lar una guingueta a la zona de l’Anella mediterrània amb la finalitat de poder oferir un servei de bar i restauració a tots els usuaris d’aquest epicentre esportiu de la ciutat.

PUBLICITAT

L’anterior licitació, oberta a finals del passat mes d’abril, ha quedat deserta i Tarragona Esports ha decidit tornar a obrir la convocatòria després de constatar que diverses empreses interessades no van ser a temps de presentar la documentació dins del termini estipulat. L’adjudicació es farà mitjançant un concurs en règim de lliure concurrència i per un termini de 15 anys.

D’altra banda, el model de guingueta queda a criteri dels licitadors. L’equipament, però, haurà de disposar de cuina, lavabos adaptats i terrassa. També és el concessionari qui s’ha de fer càrrec de les despeses i els treballs de construcció o compra de la instal·lació, la qual ha de ser destinada exclusivament al servei de bar i restauració. Es preveu que la guingueta s’instal·li al voltant del llac de l’anella mediterrània.

PUBLICITAT