Obertes les inscripcions a la II Jornada Automation Digital Port

El Port de Tarragona acollirà el pròxim 2 d’octubre la 2a edició de la Jornada Automation Digital Port, les inscripcions de la qual ja estan obertes.

PUBLICITAT

La trobada, d’àmbit nacional, abordarà sobre la indústria 4.0 i la denominada quarta revolució industrial, amb els processos d’automatització intel·ligent i l’aplicació de la tecnologia blockchain. Un canvi en les cadenes logístiques portuàries aconseguint un ús més eficient i productiu en un nou ecosistema d’emprenedors que ens porten a  ports flexibles i adaptats, a un escenari més compliex, incert i obert.

La Fundació Tarragona Smart Mediterranian Region, Ports de l’Estat i el Port de Tarragona, l’esdeveniment estarà novament dirigit per Víctor Moreno, Director General en Actuacions i Serveis Marítims.. La Coordinació anirà a càrrec de Gustavo Cuadrado, Gerent de la Fundació.

La jornada és gratuïta sota inscripció prèvia, amb possibilitat opcional de formar part del dinar networking a un preu de 25 euros. Per apuntar-se a l’esdeveniment cal omplir el formulari que es troba al web www.tarragonasmart.cat.

PUBLICITAT