Obituari: Manel Pastor, tot terreny de la ràdio (padrí de Ràdio Ciutat de Tarragona)

Ha mort Manel Pastor, referent de la ràdio a Tarragona i padrí de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

Manel Pastor, de Tarragona de tota la vida, va néixer al Carrer Major, a la Part Alta. Emprenedor, publicista i també radiofonista, va viure l’època daurada de Ràdio Tarragona als estudis del Carrer Unió. En concret, va ser especialista en concursos, entrevistes i transmissions esportives. Es podrien destacar moltes coses de la seva trajectòria, però cal mencionar el programa “La ràdio en el trabajo”, que va compartir amb Griselda Llopart, qui es va convertir en la seva dona i companya de vida.

Des dels anys 50, va gestionar els comptes publicitaris de Ràdio Tarragona i l’any 1964 va fundar Pastor Publicitat. Durant la mateixa dècada, també va engegar la seva pròpia companyia d’espectacles.

Des dels inicis de Ràdio Ciutat de Tarragona, Manel Pastor ha estat el padrí de l’emissora. De fet, el desembre de 2014, mesos després de la creació de la ràdio, es va fer un acte d’homenatge a les oficines de Pastor Publicitat, amb la presència de Manel Pastor, la seva dona, Griselda Llopart i la seva filla, Griselda Pastor. En aquest acte, la seva dona compartia anècdotes dels inicis de Pastor en les transmissions esportives.

Ràdio Ciutat de Tarragona ja va homenatjar Manel Pastor fa 10 anys. Pastor ja era un referent llavors, i serà recordat com un tot terreny de la ràdio a Tarragona. Des de l’emissora, es vol expressar condol a la seva família, especialment a la seva dona i la seva filla, Griselda Llopart i Griselda Pastor.

PUBLICITAT