Orosi i voltants de Maria Cristina, les següents illes de vianants de Tarragona

Després de sis mesos d’obres el carrer Canyelles ja ha estat obert al públic amb prioritat de l’ús de vianants, una de les dinàmiques d’urbanisme que l’Ajuntament de Tarragona s’havia marcat en aquest mandat. Ara el govern municipal posa la mirada en les properes remodelacions que són la del carrer Orosi i els voltants de Maria Cristina.

maria cristina illa
PUBLICITAT

El més proper és l’obra del carrer Orosi, que està en contractació i preveuen començar les obres a principis del 2023. A aquesta li seguirà la transformació de l’entorn de Maria Cristina, al carrer López Peláez, per la qual van rebre un fons Next Generation i crearà una illa de vianants en un entorn “ara desaprofitat”. En l’horitzó queda també, “transformar el Serrallo en un barri de vianants”. Una acció vinculada a un Next Generation de Turisme pendent, que l’Ajuntament assegura “portarà a terme tant si s’aprova com si no”. Xavi Puig, conseller d’urbanisme, en declaracions al Bon Dia Tarragona, assegura que volen tenir acabades aquestes obres abans de les eleccions per tenir “un judici just sobre la feina que han fet”.

Amb tot el conseller assegura que l’objectiu d’aquestes obres és “no concentrar tot el treball en el centre i fer créixer la ciutat amb la unió entre barris”. Així com “fer participar en diferents constructors i promotors del creixement de la ciutat”.

PUBLICITAT