Oscar Hijosa, una persona entregada als seus i a la ciutat

El passat diumenge l’ANC organitzava un acte d’acomiadament del seu coordinador Oscar Hijosa. Un acte marcat per la pandèmia i a l’espera que la COVID-19 permeti fer un homenatge més gran.

PUBLICITAT

I és que Oscar Hijosa a més de ser col·laborador d’aquesta ràdio era una peça activa i que ajudava a fer rodar la vida a Tarragona. Emprenedor de mena fundador i propietari de l’empresa Serviesport. Gerard Monguió, soci de serviesport, en parla.

Apassionat de la política, els moviments socials o viatger també li agradava jugar al rugbi. Va ser membre dels Voltors, de l’equip de veterans. Andrés Lechuga, company seu i expresident del club, comenta que van connectar des del primer moment. 

Membre de la Jove de Tarragona i d’aquells que sempre volen un pis més ha deixat una gran emprempta a la camisa lila, com diu Enric Masip, segon cap de colla i amic íntim amb qui van compartir moltes experiències com la d’entrenar un equip de bàsquet infantil, gaudir en directe de la Final Four a París l’any 2010 i la final de champions a Wembley l’any 2011. A més a més, l’Òscar va ser el seu padrí el dia del seu casament.

Amb tot això no podem deixar de costat el seu pas a la Jove Cambra Internacional, on va començar aquí a Tarragona, però a poc a poc es va anar fent gran fins a arribar a tenir una rellevància en àmbit internacional. 

PUBLICITAT