Passat, present i futur s’uniran a través de la figura de Pau Casals

Pau Casals serà la figura protagonista del concert dels Jocs Mediterranis. L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya oferiran aquest diumenge un concert a la Catedral de Tarragona on a través de la figura de Pau Casals s’intentarà unir el passat, els Jocs Olímpics del 1924, amb el present, els Jocs Mediterranis i amb el futur, els Jocs Olímpics del 2024 a París. Jordi Pardo, Director General de la Fundació Pau Casals, ha explicat que “pensaven que Casals havia de tenir un motiu en els Jocs.”

PUBLICITAT

Així doncs l’Orquestra Simfònica sota la direcció de Kazushi Ono interpretarà una peça de Beethoven i també el Cant dels Ocells. A més cal destacar que el mes d’abril ja van gravar les músiques que seran presents a l’entrega de premis dels atletes. La Consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha assegurat que “la música i l’esport són unes manifestacions molt potents.”

Amb tot plegat el concert es podrà seguir en directe a través de TAC 12 o per les televisions locals i el canal 159 de Movistar de la Xarxa de Comunicació Local.

PUBLICITAT