Passejades per denunciar les agressions al territori

Xarxa Sud posa en marxa un cicle de passejades per fer visibles i denunciar les agressions mediambientals al sud de Catalunya. L’agrupació pretén lluitar contra aquelles accions que posen en perill la salut humana, la qualitat de vida i la pagesia.

PUBLICITAT

Marie Hulsens, portaveu de Xarxa Sud, explica que “les diferents indústries energètiques perjudiquen el nostre territori“. Des de l’organització es mostren a favor de les energies renovables però en contra de la sobre explotació d’aquestes al sud de Catalunya.

La propera ruta es realitzarà aquest diumenge 30 de maig a Vilanova d’Escornalbou per posar en relleu l’impacte de les pedreres al Baix Camp. La següent concentració es realitzarà el 13 de juny a Alcover denunciant un abocador industrial gegant al riu Francolí. Anteriorment ja van realitzar passejades a la Selva del Camp i a l’entorn del Siurana.

A la pàgina web de Xarxa Sud es poden seguir tots els actes convocats. Aquells que vulguin també poden adreçar-se a aquest portal per denunciar agressions no identificades.

PUBLICITAT