Pendents de la decisió de la CUP

L’ampliació del Govern de Tarragona ara passa per la decisió de la CUP. Precisament aquest dimecres es reuneixen per parlar de les línies estratègiques que creuen que s’han de tirar endavant si entren al Govern, i també votar la proposta i avaluar si segueixen amb les negociacions.

PUBLICITAT

La portaveu de la CUP, Eva Miguel, ha explicat que “volen la màxima participació en aquesta assemblea” i que tenen algunes línies vermelles en matèria d’urbanisme, economia i serveis socials. Miguel ha comentat que s’ha continuat treballant amb el document que es va fer el 2019, que s’havia quedat en standby, i que durant aquesta setmana l’han revisat i actualitzat. Tot i això ha reiterat que si no entren dins el Govern no serà un “fracàs”. 

A l’hora del repartiment de carteres ha demanat que es tingui en compte els seus perfils professionals tot i assegurar que no en volen cap en concret i reconèixer que ja s’està a mitja legislatura.

A més no són partidaris de vetar cap sigla si queda clar la línia de treball i cap on ha d’anar l’Ajuntament si hi hagués un futur Govern a quatre. 

PUBLICITAT