Pendents de la decisió d’En Comú Podem Tarragona

Segueix la cursa per aconseguir l’alcaldia de Tarragona. Aquest divendres ERC ha mostrat la seva intenció de governar la ciutat. Els republicans prefereixen fer-ho en coalició que en solitari, però estan disposats a dirigir Tarragona sols.

PUBLICITAT

Pau Ricomà, alcaldable per ERC, ha criticat la gestió de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona en funcions i que opta a la reelecció, i també li ha retret que sigui sospitós en el cas de corrupció INIPRO. Per això ha remarcat la necessitat de posar-se d’acord entre els partits del canvi.

En aquest sentit ha presentat 18 punts que creu que són comuns amb els programes de Junts per Tarragona, En Comú Podem Tarragona i la CUP, i marquen les línies per on volen treballar. Aquestes 18 línies es basen en la transparència, la urbanització de la ciutat, la mobilitat sostenible, la neteja i el comerç. Inclouria, així com va demanar la CUP un estudi de la qualitat de l’aire i també una possible modificació del POUM.

Davant tot això Ricomà ha fet una crida a En Comú Podem Tarragona, amb qui encara no han tingut converses formals, perquè els donin suport si no és entrant al Govern, almenys en la investidura.

Amb tot Ricomà ha assegurat que la seva aposta és per un Govern estable i no vol cap intergència ni canvi. A més ha afegit que no plategen línies vermelles i que tot es pot parlar.

PUBLICITAT