Per Sant Jordi la Casa de les Lletres dona veu a la literatura tarragonina

La Casa de les Lletres vol donar veu a la literatura tarragonina amb un espaiós estand conjunt amb Tarragona Ràdio a la Rambla Nova. Durant tota la diada de Sant Jordi aquí es faran entrevistes, lectures i tertúlies amb autors del territori que han publicat en l’últim any.

PUBLICITAT

La consellera de cultura, Sandra Ramos, explica quin és l’objectiu de la Casa de les Lletres i la necessitat de tenir per Sant Jordi aquest espai tan singular.

Ramos apunta que hi haurà cadires per a qui vulgui seure i relaxar-se una estona dins del bullici d’aquest dia tan assenyalat. Està situat a l’alçada de l’OMAC i també comptarà amb un escenari per on passaran una quarantena d’escriptors i escriptores a explicar les seves propostes literàries.

En total seran 137 parades entre llibreries, floristeries i entitats que faran lluir la rambla Nova amb els seus llibres i roses. A més a més, a la tarda, també hi haurà temps per a la tradicional Ballada de Sardanes i l’actuació castellera de les quatre colles de la ciutat, que dona el tret de sortida a la temporada castellera.

PUBLICITAT