PIMEC constituirà la taula contra el Top Manta el maig

PIMEC Tarragona va anunciar aquest mes de febrer que impulsaria una taula per lluitar contra la il·legalitat del top manta. Doncs ara segons ha pogut saber Ràdio Ciutat de Tarragona aquesta taula es constituirà el 6 de maig.

PUBLICITAT

Florenci Nieto, President de PIMEC Tarragona, ha explicat que es tracta d’una taula transversal on “hi participaran moltes persones amb coneixement de causa”. També ha afegit que hi seran presents marques i patents, a més de comerç Barcelona i Girona i l’exconseller d’Interior Jordi Jané. A més Nieto creu que “es necessita la complicitat dels polítics municipalistes per combatre aquesta pràctica”.

Des de PIMEC Tarragona volen que aquesta taula sigui “exemplar” que tingui un pla d’acció a tota la costa catalana. Asseguren que des d’altres indrets de l’Estat Espanyol també s’han interessat per aquesta taula.

Per acabar, volen tenir presència a les escoles i als instituts del territori per conscienciar des de petits que el top manta és “il·legal” i és una “mala pràctica”.

PUBLICITAT