PIMEC Tarragona demana suspendre de sou i feina als treballadors sense vacunar

El president de PIMEC Tarragona, Florenci Nieto ha reclamat aplicar la mesura de suspendre de sou i feina a aquells treballadors que no es vulguin vacunar o disposin d’una prova negativa. En declaracions al programa “Carrer Major”, Nieto considera que “tothom té el dret de no vacunar-se, però l’empresari té el dret de tancar i marxar del país”.

Pla tancat d'un cambrer servint una taula en una terrassa de Sitges. Imatge del diumenge 28 de març del 2021 (horitzontal)
PUBLICITAT

En aquest sentit, Nieto ha emplaçat a la Generalitat a poder-se reunir i aplicar la mesura i confia en què ho facin “aviat”, tot i la contrarietat dels sindicats a explicar aquesta mesura. Segons el president de PIMEC Comerç, la mesura seria justa per les empreses i per l’ocupació dels llocs de feina.

Nieto s’ha referit al “green pass” que s’utilitza en països com Itàlia o el certificat COVID en locals de l’oci nocturn per tal de garantir que el teixit empresarial no pateixi un tancament per un rebrot.

Finalment, Nieto ha explicat que és massa d’hora els pressupostos generals, però celebra que s’inverteixin en infraestructures i que s’utilitzin en ajudes en diversos sectors com la hosteleria o restauració per la reactivació del turisme a casa nostra.

PUBLICITAT