Pla per pintar totes les escoles municipals de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona engegarà aquest estiu un pla de pintura de totes les escoles municipals que s’allargarà durant tres anys. Aquesta és una peça clau del manteniment dels centres educatius que és competència del consistori.

PUBLICITAT

El conseller d’Educació, Berni Álvarez, reconeix en una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’, de Ràdio Ciutat de Tarragona, que hi ha moltes mancances a les escoles, tot i que compten amb un pressupost de 400.000 euros i un arquitecte tècnic dedica quasi tot el seu temps als centres educatius

Álvarez recorda que moltes escoles necessiten inversions i que això és competència de la Generalitat. Però pel que fa al manteniment, diu que la prioritat del govern municipal és pintar de nou totes les escoles públiques.

A la mateixa entrevista, el conseller es mostra molt satisfet de l’experiència de Patis Oberts. Hi participen 5 escoles amb més 2.100 alumnes i la idea és mantenir-los de cara al curs vinent i, si és possible, obrir-ne un o dos més. 

I pel que fa als camins escolars, enguany s’hi han incorporat dues escoles més per fomentar la mobilitat sostenible i Álvarez remarca que hi seguiran apostant. 

PUBLICITAT