PodcastCity RadioLab, la nova aposta de Ràdio Ciutat de Tarragona

La segona temporada de PodcastCity arriba a Ràdio Ciutat de Tarragona i ho fa amb novetats destacades. La principal, el canvi de nom del projecte a PodcastCity RadioLab. Ràdio Ciutat vol apostar encara més per apropar el mitjà a la ciutadania, obrint els micròfons de l’emissora als tarragonins per a que facin el seu propi programa de ràdio.

PUBLICITAT

PodcastCity es converteix així en un laboratori radiofònic de nous formats, nous continguts i noves veus, anant un pas més enllà de la filosofia original del projecte, acompanyant el podcaster en el procés de creació i realització del seu programa, aportant “feedback” i consells personalitzats a cada participant. Tot plegat, com sempre, amb el suport tècnic de l’equip professional de Ràdio Ciutat de Tarragona.

Més d’una vintena de programes han confirmat la seva participació a PodcastCity RadioLab, més de la meitat dels quals són estrenes de nous continguts, entre les quals destaquen espais d’humor, entrevistes locals, música, sostenibilitat o d’oci alternatiu.

Cada dia PodcastCity publicarà nous programes que formaran part de la graella d’emissió de Ràdio Ciutat de Tarragona, en un projecte que comença de nou aquest dilluns, 14 de setembre, i que clourà l’1 de juliol de 2021.

PUBLICITAT