Podem repetirà coalició amb els comuns amb Toni Carmona al davant

Podem ha finalitzat el seu procés de primàries internes i ha decidit l’equip que formarà novament la coalició amb els comuns sota En Comú Podem Tarragona. L’única candidatura presentada «Seguim treballant per Tarragona», amb Toni Carmona serà la candidata de la formació morada a les pròximes eleccions municipals.

Toni Carmona
PUBLICITAT

Carmona va ser una de les veus més crítiques amb el Govern d’Esquerra Republicana, després de la sortida d’En Comú Podem Tarragona del consistori. Ara Carmona no ha volgut avançar a quins partits s’aproparà la formació a partir del juny del 2023 i destaca que l’objectiu actual és “construir una candidatura forta per ser rellevants en la vida política de la ciutat”. Carmona assegura que “la coalició ha de treballar diferent en aquests nous comicis i buscar més unió”.

Carmona ha volgut reivindicar també “la figura de Carla Aguilar, com a portaveu dels comuns en l’anterior mandat”. La formació de Carmona està formada per Laura Quiñones, Miguel Ángel Macías, Mercedes Baidez, Xavier Pérez, Isabel Bernabéu i Mariano Pescador com a candidats i candidates a cos de llista.

PUBLICITAT