Polèmica i reivindicació a la manifestació del 8M

Amb motiu del 8 de març, són molts els actes que s’han convocat a Tarragona per reivindicar el Dia de la Dona. Durant el matí han tingut lloc la lectura del manifest unitari de l’Ajuntament de Tarragona i la lectura del manifest conjunt de CCOO i UGT. 

PUBLICITAT

Tot i això, no tots els col·lectius tarragonins estan d’acord amb l’hora de la manifestació. Per aquest motiu la Federació de dones de Catalunya, ha convocat una manifestació a les 19 h, hora a la qual s’havia convocat sempre la manifestació unitària

La manifestació ha començat amb un pilar casteller i ha prosseguit amb un manifest de la plataforma 8M on han reivindicat que “necessitem unes condicions de vida dignes si volem viure en llibertat”. Vora les 12:30 h del matí la manifestació ha donat la volta a la plaça Imperial Tarraco i ha començat el seu recorregut.

Al crit de “la lluita es feminista” la manifestació arribava a les 14:30h a la plaça de la Font, on s’han tornat a reclamar els drets de les dones i la invisibilització de moltes d’elles.

PUBLICITAT