Port Tarragona millora la seva ciberseguretat avançant-se a les noves certificacions

El Port de Tarragona ha assolit un notable èxit en matèria de ciberseguretat, convertint-se en l’únic port del sistema portuari estatal amb certificació dual en seguretat de la informació.

PUBLICITAT

Aquesta fita es basa en la certificació ISO/IEC 27001:2022, que serà obligatòria a partir de 2025 i la qual el Port de Tarragona ja té implementada. La Direcció de Sistemes ‘Informació de l’Autoritat Portuària de Tarragona s’ha avançat a la nova certificació que ha introduït canvis significatius en els controls de seguretat, millorant la protecció de la informació en totes les formes, incloses les còpies en format no digital. Amb aquest avanç el port ha consolidat els sistemes de gestió de seguretat de la informació com un dels actius més importants de l’empresa.

Aquesta certificació se suma a la que el port ja té des de 2015 i que advoca per la millora contínua i el desenvolupament de la seva ciberseguretat. Amb aquesta doble certificació, el Port de Tarragona es converteix en l’únic de l’estat espanyol en tindre-les totes dues.

PUBLICITAT