Port Tarragona, principal patrocinador dels 700 anys de Santa Tecla

El Port de Tarragona i l’Ajuntament han signat aquest dimecres l’acord de patrocini per als actes commemoratius dels 700 anys de l’arribada del Braç de Santa Tecla a la ciutat. Es tracta d’una aportació econòmica d’uns 50.000 euros, 33.880 de patrocini directe a l’ajuntament i la resta en aportacions a les diferents entitats i organitzacions que fan possibles els actes.

PUBLICITAT

El Port de Tarragona ha estat directament vinculat a la publicació del llibre Operació Tecla i a la Mostra de Folklore Viu, on cediran el refugi 1 del Moll de Costa a les 600 persones que conformen les colles d’aquesta trobada. Josep Maria Cruset, ha descrit aquesta celebració com “una oportunitat per remarcar dos mil anys de vides paral·leles entre el port i la ciutat”. A més manifesta que “les festes de Santa Tecla ajuden a situar a Tarragona com un referent”.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, destaca la bona entesa entre el Port i el consistori i “la capacitat del folklore per irradiar a la resta del país el potencial de la ciutat”. El Port de Tarragona tindrà també una presència destacada en l’espectacle inaugural del 12 de setembre a la Tàrraco Arena Plaça.

PUBLICITAT