Porta Tàrraco obrirà al públic aquest cap de setmana

Després de superar diversos entrebancs el projecte Porta Tàrraco obrirà al públic aquest cap de setmana. Aquest projecte, que ha de donar la benvinguda als turistes que visitin la Part Alta, va aconseguir una subvenció de 300.000 € de la Generalitat el 2019.

Volta del Pallol
PUBLICITAT

Herman Pinedo, conseller de Patrimoni, ha anunciat al Bon Dia Tarragona que finalment aquest divendres es podrà fer la primera visita a Porta Tàrraco, i romandrà obert durant tot el cap de setmana. Aquest projecte ha d’oferir a la Volta del Pallol un mapping audiovisual que traslladarà al visitant a la Tàrraco del segle I. Aquesta iniciativa va vinculada a les obres de Cal Agapito, que acabaran completament al maig i a la instal·lació d’una oficina de turisme a l’Antiga Audiència, que s’estima enllestida abans de l’estiu. Amb tot, Pinedo detalla que “aquest espai serà un nou hub turístic a la ciutat”.

De cara al futur, Pinedo ha manifestat la voluntat d’instal·lar el Museu d’Història de Tarragona dins de Casa Agapito, ja que aquesta institució no té un espai físic.

PUBLICITAT