PortAventura amplia el projecte Dreams Village i podrà acollir 420 famílies cada any

PortAventura World ha inaugurat l’ampliació del projecte social Dreams Village amb 4 cases més. Amb aquests nous habitatges, el projecte ja en suma 10 en total i podrà acollir fins a 420 famílies cada any. El projecte es va posar en marxa l’octubre del 2019 i, quan compleixi els cinc anys, ja haurà acollit un miler de famílies amb menors vulnerables o amb malalties greus. 

PUBLICITAT

La Fundació PortAventura ha inagurat l’ampliació del Dreams Village coincidint amb el Dia Mundial de la Família i la construcció dels habitatges ha suposat una inversió de 2,5 milions d’euros. Ramon Marsal, president de la Fundació PortAventura ha explicat que fomentar l’oci terapèutic i la unió familiar són dos dels objectius principals del projecte. Ha explicat que per les famílies, els sis dies que passen a Dreams són “una vàlvula d’escapament” després de patir “un calvari per les malalties dels seus fills”. 

En l’acte d’inaguració també hi han pres part algunes de les famílies que ja han viscut l’experiència. La Jeannette Yehouenou i la seva filla Helena Philomene Dahzogbo Yehouenou en són un exemple. Elles han assegurat que la seva experiència va ser “meravellosa” i que durant una setmana es van oblidar de la malaltia. “Va ser un somni, vam passar una setmana inoblidable, em vaig oblidar de les restriccions per la malaltia, ens van dir: veniu, gaudiu, viviu i oblideu”, ha expressat la mare. Ambdues han opinat que l’estada se’ls va fer curta i han agraït el tracte del personal i voluntaris del parc.

PUBLICITAT