Una posada en escena freda per presentar el Programa Cultural dels Jocs

Passaven pocs minuts de les nou quan les llums del Teatre Tarragona s’han apagat i s’ha visualitzat l’anunci dels Jocs Mediterranis. Un espot on es veuen aquells llocs més emblemàtics de la ciutat i imatges relacionades amb la cultura popular.

PUBLICITAT

A continuació, esportistes de diverses modalitats apareixien mentre una veu donava ritme. Un anunci motivador i engrescador per a la cita.

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona ha començat a interpretar la primera peça. La sala no estava plena, de fet les dues primeres files tenien totes les butaques buides i a les altres es podien veure diferents llocs sense ningú. Les autoritats se situaven al mig i no ha faltat cap representant del Govern municipal.

Després de la primera cançó han sortit els dos presentadors, Ivan Labanda i Elena Gadel. Amb un guió poc après, han llegit tot el programa cultural dels Jocs Mediterranis punt per punt, coma a coma, fent alguna gracia entre mig per fer més amè el recital. Els actes els han separat amb musicals, interpretació, dansa, exposicions i cultura popular. Entre cada bloc la Banda interpretava una cançó perquè no es fes tan extensa la lectura. Un públic poc entregat i motivat aplaudia lleugerament les cançons que la Banda tocava de forma acurada i sentida.

El moment més emblemàtic ha arribat per tancar la presentació, quan els dos presentadors han cantat Paraules d’Amor, de Joan Manuel Serrat, amb l’acompanyament musical. Així ha acabat una presentació descafeïnada, amb llocs buits i on no s’ha vist una motivació especial.

PUBLICITAT