Primera clàssica de 8 per la Jove de Tarragona

El cap de setmana electoral ha estat farcit d’activitat per la colla Jove de Tarragona i pels Xiquets del Serrallo que han participat, respectivament, al 27è Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia i a la Diada Castellera d’Escaldes-Engordany.

Foto: Colla Jove Tarragona
PUBLICITAT

La Jove de Tarragona, continua passet a passet, i diumenge a Gràcia va assolir la primera clàssica de 8 de la temporada, amb l’estrena del 2de7. Els de la camisa lila també van descarregar el 3de8 i el 4de8 acabant l’actuació amb el pilar de 6, l’únic que es va veure en la diada.

Per la seva banda, els Xiquets del Serrallo van tornar a Andorra sis anys després on van acompanyar els Castellers d’Andorra i els Castellers de Viladecans. Al Principat els serrallencs van descarregar un 3de7, un 4de7, un 5de6 i un 4de6 amb agulla. També un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Els Xiquets de Tarragona van sortir reforçats de la seva participació en el XXXI Aniversari dels Castellers de Sants on a més del 5de7 i el 4de8 van descarregar el 3de8, el primer que firmen enguany.

Finalment, la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau va participar en la diada de les Festes de Maig de Badalona on van descarregar el 3de7 i el 4de7 amb agulla, el 3de7, un pilar de 5 i tres pilars de 4.

PUBLICITAT